Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Η αναρχοπορτουνιστική σέχτα του Θεάτρου Δρόμου παρουσιάζει:









       Download digital single + bonus tracks

       Η αναρχοπορτουνιστική σέχτα του θεάτρου δρόμου (Ρώμη/Roger) εμπλουτίζεται με την παρουσία του πιο "αρχιδάτου άντρα" που γνώρισε ποτέ το εγxώριο ραπ και ο οποίος τυγχάνει να είναι gay. Αυτός δεν είναι άλλος από το Βδέλυγμα.

       Έτσι λοιπόν το group μετονομάζεται σε Ρώμη/Roger for Peace και μας προσφέρει μια ερωτική ιστορία από αυτές που μόνο ο πραγματικός έρωτας (δηλαδή ο έρωτας χωρίς ανταπόκριση) μπορεί να γεννήσει, το άσμα "Νικολάκης".

       Βέβαια επειδή η κολλεκτίβα δεν λέγεται "σκυλάδικο δρόμου" οι συμμετέχοντες δίνουν μια έντονη δόση κοινωνικοπολιτικού ραπ που προκύπτει από την φροϋδική βάση της ανεκπλήρωτης ερωτικής επιθυμίας ή κοινώς από τις χυλόπιτες που όλα τα μέλη μας έχουν ειδικευτεί να καταναλώνουν με καπιταλιστικούς ρυθμούς - περισσότερες δηλαδή απ'όσες μπορούν να μας προσφέρουν οι κυρίες ή/και οι κύριοι για μερικούς από εμάς.

       Η συμμετοχή έκπληξη και βαρόμετρο όμως είναι αυτή του κύριου Μέγα, ο οποίος κάνει μια από τις πιο καλτ εμφανίσεις του και με ζεστά ραπς αναφέρεται σε όλους και σε όλα, όπως μόνο αυτός γνωρίζει, και μάλιστα ονομαστικά.

       Οι Jolly Roger βάζουν τις τελευταίες πινελιές σε αυτό το αριστούργημα και έτσι ένα από τα πιο σπουδαία ερωτικά-κοινωνικοπολιτικά άσματα βρίσκει το φως του διαδυκτίου.

       Πέραν της όλης πλάκας και του όλου χαβαλέ (η πλάκα δεν είναι άλλοθι για εμάς, είναι όμως πλάκα) που γίνεται στο κομμάτι (στο ίδιο ύφος άλλωστε κυμάνθηκαν και τα προηγούμενα κομμάτια της τριλογίας που αναφέρονταν σε ετεροφυλοφιλικές διαθέσεις μελών μας), στηρίζουμε ανοιχτά και απροκάλυπτα το δικαίωμα του καθενός στον ερωτικό αυτοπροσδιορισμό του (gay ή str8 ή bi ή όποιες αλλες ταμπέλες παίζουν) και γουστάρουμε ή δεν γουστάρουμε τους ανθρώπους για τις αξίες που κουβαλάνε και για τις ιδέες τους.

       Χρόνια πολλά Νικολάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου