Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Live Το Σφάλμα, Βδέλυγμα, Renegade Instruments +promo track

Η πόλη είναι περίεργο πράγμα. Άλλοτε μοιάζει με πεταμένες κούτες που περιμένουν να αυτοπυρποληθούν από απελπισία, αφού κανένας άστεγος δεν τις καταδέχτηκε για να τις κάνει καταφύγιο του και άλλοτε οι φωτιές έχουν τελείως έξωθεν αιτίες. Κάποιες τρίτες φορές οι μητροπόλεις έχουν την ευκαιρία να φιλοξενήσουν κάτι που να συνδιάζει τα παραπάνω και ίσως και να τα ξεπερνάει.

Στις 27 του Δεκέμβρη λοιπόν, λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, στο Blackbird θα φιλοξενηθεί ένα αρκετά ξεχωριστό live με τους Σφάλμα (αλλιώς Ανεμιστήρα mc), Βδέλυγμα και Renegade Instruments.

Το Σφάλμα θα παίξει κυρίως παλιά και ακυκλοφόρητα κομμάτια του ενώ αναμένεται και η κυκλοφορία του νέου του δίσκου «Μασημένη τροφή για σκέψη». Το Βδέλυγμα κομμάτια από τις τελευταίες του δύο δουλειές «8 φετιχ» και «Η σονάτα του βδελύγματος» καθώς και νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια. Ο τρίτος της βραδιάς Renegade instruments θα παρουσιάσει ένα ορχηστρικό live πρόγραμμα με κομμάτια του τελευταίου του δίσκου Prepare the Commune αλλά και καινούριες δημιουργίες. Κυκλοφορίες και των τριών θα είναι διαθέσιμες στο χώρο της συναυλίας και το live θα έχει είσοδο 6e με μπίρα.


Για να βγουν τα έξοδα που ήδη υπάρχουν(αφίσα, μεταφορικά, εξοπλισμός) γίνεται προπώληση των 50 πρώτων εισιτηρίων χέρι-χέρι. Η τιμή τους είναι 6 ευρώ(με μπίρα) και μπορείτε να τα βρείτε στέλνοντας ένα μήνυμα στο Βδέλυγμα ή στον Renegade εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου