Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

8 Φετίχ-promo poster και δελτίο τύπου


       Σύμπαν: φύση, αίτιο και αποτέλεσμα, εξουσιαστής και ταυτόχρονα εξουσιαζόμενος. Και επειδή, όσο τον αφορά, ο άνθρωπος είναι το μοναδικό μέλημα του εαυτού του, μπορούμε εύκολα να τον ανακηρύξουμε, μέσα απ’ την όποια αντίληψη, τα προσιτά παραδείγματα και την εκτίμηση των δυνατοτήτων του, την ισχυρότερη έκφραση της φύσης που είναι γνωστή σε μας. Από τη στιγμή λοιπόν που θα του δώσουμε το όνομα του εξουσιαστή των πραγμάτων θα αρχίσουμε να ερευνούμε και τις περαιτέρω λεπτομέρειες της ιδιότητας του, ανακαλύπτοντας ότι η εν λόγω δύναμη μόνο συνειδητή δεν είναι, αλλά λειτουργεί μέσα από μια σειρά διεργασιών που καταρρίπτουν βάναυσα τις θεωρίες περί ελεύθερης επιλογής. Τον καθιστούν μια μαριονέτα σε παιχνίδι παραγόντων όπως η στατιστική, οι χημικές (αντι)δράσεις του εγκεφάλου, η κοινωνική επιρροή και, οπωσδήποτε, τα βιολογικά ένστικτα. Μια από τις κυριότερες, αν όχι η ανώτερη όλων, αιτία που κάνουμε ό,τι κάνουμε προκύπτει από την αναπόφευκτη επίδραση που μας ασκεί το ένστικτο της σεξουαλικότητας. Έχοντας μια φυσική τάση προς το παράξενο, το ασυνήθιστο, ίσως και το κατακριτέο, διαλέξαμε τη λεκιασμένη του πλευρά. Έτσι, φτιάχτηκε το «Οχτώ φετίχ»: ένα θεατρικό ραπ άλμπουμ βρασμένο μέσα στο σκοτεινό καζάνι του σύμπαντος των ιδεών και των φαντασιώσεων, φόρος τιμής στο πρωτοποριακό έργο του Μαρκήσιου ντε Σαντ και προσδοκία για την καλλιτεχνική και πνευματική μας ανέλιξη.

       Ο δίσκος αποτελείται απο 8 κομμάτια, διάρκειας συνολικά 40 λεπτών. Οι στίχοι και οι ερμηνείες ανήκουν στο Βδέλυγμα και στον Onesecbeforetheend. Παραγωγή και μίξη έχουν γίνει απο Τοσφάλμα ενώ mastering και scratch από τον Ανδρείκελο. Άρπες στόματος και χουμέι προστέθηκαν από τον Kidis-ool.

       Θα διατίθεται σύντομα σε υλική μορφή (cd), με έγχρωμο δεκαεξασέλιδο booklet εισαγωγής και ερμηνευτικής ανάλυσης για κάθε τραγούδι. Το artwork του album δημιουργήθηκε απο τον Onesecbeforetheend, η promo αφίσα απο τον Φρανκ.

       Mail επικοινωνίας: 8fetix@gmail.com
http://theatrodromou.blogspot.gr/
http://bdelygma.blogspot.gr/
http://onesecbeforetheend.blogspot.gr/
http://aitiokaiapotelesma.blogspot.gr/
http://andreikelos.com/
http://thefrankdesign.tumblr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου