Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

Ενημερώσεις (18/8)

-Ενημερώνουμε ότι ο gadfly αποχώρησε από την καλλιτεχνική κολεκτίβα Θέατρο Δρόμου. Για περισσότερα (το κείμενο της αποχώρησης κλπ) απευθυνθείτε στην σελίδα του στο facebook.

-11/9 εκδίδεται η τρίτη μουσική κυκλοφορία του Θεάτρου Δρόμου, ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Βδελύγματος. Ακολουθήστε τη σελίδα του δίσκου στο facebook.

-Στα τέλη του Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει μέσω της κολεκτίβας βιβλίο με διηγήματα και ποιήματα από τον Φώντα και το Δερβίση. Μέρος του περιεχομένου θα προέρχεται από το blog τους, "Επιτυχημένες απόπειρες". Περισσότερες πληροφορίες και υλικό σύντομα.

-Οι Large μπλούζες με το λογότυπο εξαντλήθηκαν. Μένουν μερικές Small και Medium. Θα κυκλοφορήσουν νέες από Σεπτέμβρη.

-Γενικώς ο Αύγουστος και οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη είναι δύσκολη εποχή για αποστολές υλικού μέσω ταχυδρομείου είτε και χέρι με χέρι στην Αθήνα, καθώς η ομάδα είναι διασκορπισμένη γεωγραφικά. Γι' αυτό προτιμήστε να στέλνετε παραγγελίες μόλις ξεκινήσει λίγο η σεζόν.

1 σχόλιο:

  1. Easily Boost Your ClickBank Banner Traffic And Commissions

    Bannerizer makes it easy for you to promote ClickBank products by banners, simply go to Bannerizer, and get the banner codes for your selected ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator to promote all of the ClickBank products.

    ΑπάντησηΔιαγραφή